ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κηφισιά: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές - 9χρονος στο Παίδων Πεντέλης - Συνελήφθη ο εργολάβος. ***** Παραδοχή Γεωργιάδη: «Κακώς» χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό «μάπας» κατά Κασσελάκη. ***** Αδειάζει ο κουμπαράς των αποταμιεύσεων στην Ελλάδα - Η ακρίβεια ροκανίζει τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων - Υποχωρούν ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου αυξάνονται. ***** Μητσοτάκης σε αγροτικούς Συνεταιρισμούς: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για το κόστος παραγωγής. ***** Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. ***** Φρέναρε ο τζίρος των ελληνικών Επιχειρήσεων τον Μάρτιο. ***** Αύξηση 14% στον τζίρο καταλυμάτων και εστίασης το Μάρτιο. ***** Ναυάγιο της Πύλου: Αναρμόδιο δήλωσε το Δικαστήριο, αθώοι οι εννέα πρόσφυγες - Η τραγωδία συνέβη σε διεθνή ύδατα, κάνοντας δεκτή τη βασική ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης. ***** Πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη της Singapore Airlines: 1 νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση 7 τραυματίες - 73 ετών ο νεκρός - Έχασε απότομα ύψος το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΘΑΚΗ & ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Δύσκολη και μαραθώνια ήταν η συνάντηση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Σταθάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους εκπροσώπους των δανειστών χθες Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες στις πρώτες επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου η πρόταση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό απορρίφθηκαν εν συνόλω και με συνοπτικές διαδικασίες. Οι δύο υπουργοί πέρασαν εννέα δύσκολες ώρες στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, με το κλίμα σύμφωνα με πληροφορίες να είναι εκρηκτικό, καθώς το κουαρτέτο δεν έδειξε καμία διάθεση υποχώρησης για τους δημοσιονομικούς στόχους και το Ασφαλιστικό. 
Από πλευράς ΔΝΤ παρουσιάστηκε μία αντιπρόταση με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και με κύριο άξονα την ανατροπή του σχεδίου της εθνικής σύνταξης, στην οποία έχει βασιστεί η πλευρά της κυβέρνησης. Μεταξύ των σημείων που απορρίπτουν οι θεσμοί φέρεται να είναι και η πρόταση της κυβέρνησης για αύξηση των εισφορών κατά 1,5 μονάδα. 
Κατόπιν αυτό των εξελίξεων και με την προοπτική ανατροπών στην στρατηγική της κυβέρνησης να είναι ορατή, ο προβληματισμός στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τρίτης ήταν έντονος. Πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, τέθηκε εμφατικά από κάποια μέλη ακόμη και το ενδεχόμενο υιοθέτησης μίας πολιτικής ηρωικής εξόδου του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια αναζήτησης πολιτικής διεξόδου και απόκρουσης των σκληρών μέτρων που αντιπροτείνουν οι δανειστές.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom με πληροφορίες από τον ΔΟΛ



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ