ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Κλιμάκια υπάλληλων, που ήταν άγνωστοι σε εμάς, μόλις πριν 3 μέρες καταφέραμε να διαπιστώσουμε ότι ήταν από ΜΚΟ και την Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, έψαχναν, οργώνοντας όλο τον Έβρο να βρουν καταλύματα προκειμένου να φιλοξενήσουν εκεί, από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι τον Μάρτιο του 2017, πρόσφυγες» δήλωσε στο Μega o δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης ΛαμπάκηςΣημείωσε ότι στον Έβρο προβλέπεται να φιλοξενηθούν περίπου 6.000 άτομα.
«Οι ισορροπίες της Θράκης και ιδιαίτερα του Έβρου δεν σηκώνουν άλλη τέτοιου είδους ανόητη μεταχείριση» τόνισε ο κ. ΛαμπάκηςΑπό την πλευρά του, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος, σε παρέμβαση του υποστήριξε ότι «υπάρχει κατηγορηματική δέσμευση ότι από τον Νέστο μέχρι τον Έβρο δεν υπάρχει σχέδιο εγκατάστασης αιτούντων ασύλου».



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ