ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 20 ΜΟΛΟΤΟΦ

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Το ΠΑΣΟΚ με πολύ σκληρή ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι η επίθεση είχε στόχο τα γραφεία του και επιρρίπτει ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Ωστόσο, πηγές της Αστυνομίας υποστήριζαν ότι η επίθεση είχε στόχο τη διμοιρία των αστυνομικών πολύ κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Βαλτετσίου. Μετά της επίθεση έγιναν 14 προσαγωγές υπόπτων από την Αστυνομία 
Μετά την επίθεση από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε ανακοίνωση, η οποία με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει τον κ. Τόσκα «καρικατούρα υπουργού» και την κυβέρνηση «παρωδία», θέτοντας «ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: «Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον   ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα»...
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ