ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 111 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Α. Τζιτζικώστας: Να «σπάσει» τα συστήματα μέσα στη Ν.Δ. 
Χρονοδιάγραμμα 111 ημερών με συγκεκριμένες αλλαγές για την ανανέωση της Ν.Δ. παρουσιάζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος ΜητσοτάκηςΌπως επισημαίνει, στόχος του ίδιου είναι εντός 111 ημερών να έχουν καταστεί πραγματικότητα οι απαιτούμενες αλλαγές, ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πρεσβεύει την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης εστιάζει σε ένα σχέδιο ανάπτυξης, με σταδιακή μείωση των φόρων, ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στήριξη της κοινωνικής συνοχής, προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας, εξασφάλιση δικαιοσύνης, σταθερότητας και ασφάλειας. «Ας είμαστε ειλικρινείς, σήμερα η Ν.Δ. δεν είναι έτοιμη», τονίζει και παραθέτει τις εξής προτεραιότητες για τον ανασχηματισμό του κόμματος:
  • Αποτελεσματική οργάνωση της Κ.Ο.
  • Στοχοθεσία για τις πρώτες 111 ημέρες
  • Λιτότερη και αποτελεσματικότερη δομή στη Ν.Δ.
  • Εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης
  • Μετακόμιση σε μικρότερο κτίριο
  • Ενεργοποίηση εθελοντών από διεθνούς κύριους τεχνοκράτες μέχρι φοιτητές.
  • «Εγγυώμαι ότι σε 111 μέρες μετά την 10η Ιανουαρίου, δηλαδή το Πάσχα του 2016, η Νέα Δημοκρατία θα έχει ανασυγκροτηθεί από την αρχή», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.
Από την πλευρά του, την επιθυμία να «σπάσει» τα συστήματα μέσα στη Ν.Δ. εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας χθες στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ΕιδήσεωνΠαράλληλα, δήλωσε πεπεισμένος ότι: «Από την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, η Ν.Δ. θα έχει πρόεδρο και δεν θα χρειαστεί η επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας». Ειδική μνεία έκανε στο γεγονός ότι αρκετές φορές η Ν.Δ. παρέκκλινε και παραβίασε την ιδεολογία της, ενώ κατήγγειλε ότι: «Λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή, αλλά αυτό δεν θα τους περάσει».

Ερωτηθείς για τα υπέρογκα χρέη του κόμματος, ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα σε εξορθολογισμό των δαπανών και θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τα οικονομικά του κόμματος. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε ΑΦΜ και να φορτώσουμε τα χρέη στους Έλληνες πολίτες» επισήμανε. «Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση και είμαι αποφασισμένος να τα αλλάξω όλα» τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και την πολιτική που ασκεί, ξεκαθάρισε ότι: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του σε καμία περίπτωση».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ