ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Συνδικάτα και Σωματεία εργαζομένων σε όλη τη χώρα τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά. ***** Στ. Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Χρέος μας να αγωνιστούμε για τα εργασιακά δικαιώματα. ***** Δ. Κουτσούμπας για Εργατική Πρωτομαγιά: Η παγκόσμια εργατική τάξη παλεύει για σύγχρονα κοινωνικά δικαιώματα. ***** Κ. Χατζηδάκης για διασύνδεση POS-ταμειακών: Κάποιοι που βολεύονται με τη φοροδιαφυγή θα συμμορφωθούν. ***** ΚΥΣΕΑ: Μέση Ανατολή, μεταναστευτικό και αντιπυρική προστασία στο επίκεντρο. ***** Δημοσκόπηση: Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ - Οριακό προβάδισμα του Δημοκρατικού Προέδρου.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ VD

Την ανάγκη να υπάρξει «μια στοιχειώδης πολιτική συνεννόηση» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, από τον οποίο ζήτησε να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια. Ο κ. Τσίπρας κατέκρινε τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αυτοί που έριξαν το καρό από την κορυφή στους πρόποδες τώρα κάθονται στη γαλαρία και κάνουν κριτική σε αυτούς που προσπαθούν να το ανεβάσουν ξανά».

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, «Στόχος πλέον είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη κυριαρχία της πατρίδας μετά από αυτήν την πολύχρονη οικονομική κρίση που έχει οδηγήσει σε πολύ δύσκολη θέση τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».



«Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια με αποφασιστικότητα για τον τόπο σε αυτές τις τελευταίες δύσκολες στροφές, τις ανηφορικές», πρόσθεσε. O Πρωθυπουργός επέμεινε στο ότι «η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί πλάι στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα και να προστατέψει το εισόδημά τους»

Αναφορικά με το νέο πλαίσιο για τα «κόκκινα» δάνεια, είπε ότι κύριο μέλημα ήταν η προστασία των αδυνάμων. «Είμαι ευτυχής να πω ότι προστατεύτηκε το 60% δηλαδή όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώνουν δάνειο άρα προστατεύεται η λαϊκή κατοικία και ταυτόχρονα ρυθμίζονται τα κόκκινα δάνεια», πρόσθεσε.  

Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι στις κρίσιμες στιγμές εμφανίζεται ο ρυθμιστικός ρόλος του Προέδρου που είναι να επιδιώκει τη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση στα κρίσιμα θέματα.

Σ.Σ.
Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Πρωθυπουργός μας δουλεύει ψιλό γαζί, ή κάνω λάθος;
Για δείτε τι λέει ο νέος νόμος για τα  τα «κόκκινα» δάνεια...

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ