ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: «ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ» ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

«Η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας το 3ο μνημόνιο, χειροτερεύει και σε ένα μεγάλο βαθμό καταργεί τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου 4321/2015 για τους οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία, που είχα εισηγηθεί ως αρμόδιος υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης στη Βουλή και είχαν ψηφιστεί ομόφωνα», αναφέρει σε δήλωσή του το μέλος της Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρης ΣτρατούληςΌπως επισημαίνει αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Λένε ότι ''ξεμπερδεύουν με το παλιό'' καταργώντας ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία».
Ο κ. Στρατούλης σημειώνει ότι η κυβέρνηση επιβάλλει από 1/11/2015 επιπλέον τόκο στους οφειλέτες, που έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους και εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με συνέπεια και τους μειώνει τον ήδη καθορισμένο αριθμό των δόσεών τους. Παράλληλα εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο υπονομεύονται τα έσοδα της Κοινωνικής Ασφάλισης, αφού, όπως εξηγεί, πολλοί οφειλέτες δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν και θα εγκαταλείψουν τη ρύθμισή τουςΕπιπλέον, συνεχίζει ο κ. Στρατούλης, μπαίνουν εμπόδια στην οικονομική επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
«Η αλλαγή εκ των υστέρων των όρων της ρύθμισης, που έχει ήδη λήξει, είναι πρωτοφανές πολιτικό γεγονός, που δε συνέβαινε ούτε σε κανονικές μπανανίες. Εκτός όλων των άλλων συνεπειών, είναι επιπλέον και ζήτημα Δημοκρατίας, της οποίας η υπεράσπιση είναι συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωση, όχι μόνο των θιγομένων, αλλά ολόκληρου του λαού» καταλήγει ο κ. Στρατούλης.
''The New Daily Mail''
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ