ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συνταξιούχοι: Κεφαλικός φόρος και στην Υγεία - Επιβάρυνση 1 έως 3 ευρώ ανά εξέταση. ***** Politico: Τουρκία και Ελλάδα κομβικές για την πώληση του ρωσικού πετρελαίου. ***** Ο Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά από πολύωρο χειρουργείο - «Διαφωνούσα με τις πολιτικές της Κυβέρνησης Φίτσο» ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΜΕ 2.500 ΣΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Στον Πειραιά στην πύλη Ε-1 κατέπλευσε στις 08:10 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας 2.466 Σύρους πρόσφυγες που είχαν φθάσει σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.Το πλοίο παρέλαβε 628 πρόσφυγες από την Κω, 75 από την Κάλυμνο, 967 από τη Λέρο και 796 από τη Σάμο.
Στο λιμάνι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από το Λιμενικό Σώμα για την ασφαλή αποβίβαση των προσφύγων, η πλειονότητα των οποίων αναμένεται να μεταφερθεί με λεωφορεία του ΟΛΠ στον ηλεκτρικό σταθμό. Τελικός προορισμός για τους περισσότερους παραμένει η βόρεια Ελλάδα.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το πλοίο θα εκτελέσει άλλο δρομολόγιο, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα αναμένεται να αποπλεύσει με προορισμό τη Μυτιλήνη.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ