ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας να μάθει αν «είναι σε θέση να πει καθαρά και υπεύθυνα στη Βουλή των Ελλήνων και στον ελληνικό λαό τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες». Αναλυτικά, η ερώτηση του κ. Βενιζέλου:

«Συμπληρώθηκαν πλέον εκατό ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης.
Στο μείζον θέμα της οικονομικής προοπτικής της χώρας, της χρηματοοικονομικής στήριξης από την ΕΕ και το ΔΝΤ, της καταβολής των δόσεων, της αποφυγής πιστωτικού γεγονότος, της αποκατάστασης του οικονομικού κλίματος, επί τρεις ολόκληρους μήνες η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την συνεχή ανακύκλωση πολιτικών ψευδών ή έστω ψευδαισθήσεων που διακινεί η ίδια η κυβέρνηση. Είτε εν ψυχρώ για λόγους εσωτερικής ή ακόμη χειρότερα εσωκομματικής κατανάλωσης, είτε γιατί, όπως δηλώνει τώρα με άνεση, ''παραπλανήθηκε'! Δεν κατανόησε τους διεθνείς συσχετισμούς και τον τρόπο λήψης των ευρωπαϊκών αποφάσεων!

» Τώρα, τρεις και πλέον μήνες αργότερα, με την ελληνική οικονομία να έχει υποστεί ήδη τεράστια βλάβη, η κυβέρνηση αντικατέστησε την ομάδα των προσώπων που εφάπτονται με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, δηλώνει έτοιμη να συνάψει συμφωνία, αλλά ταυτοχρόνως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός άνοιξε ζήτημα δημοψηφίσματος. Δηλώνει δηλαδή ταυτοχρόνως έτοιμος αλλά και ανέτοιμος να ολοκληρώσει αυτήν την υπονομευτική για τη χώρα περίοδο αβεβαιότητας. Όλα είναι και πάλι ανοικτά. Η χώρα δεν έχει στρατηγικό πλαίσιο. Βρίσκεται αιχμάλωτη των εσωτερικών συσχετισμών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ετερόκλητης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ»

Ερωτάται συνεπώς ο κ. πρωθυπουργός, καταλήγει ο κ. Βενιζέλος: «Είναι σε θέση να πει καθαρά και υπεύθυνα στη Βουλή των Ελλήνων και στον ελληνικό Λαό τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες;»
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ