ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης για Β. Μακεδονία: Τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει συμμόρφωση στη Συμφωνία. ***** Μητσοτάκης για ψηφιακό σχολείο: Πρόκειται για επανάσταση στην Παιδεία. ***** Κ. Χατζηδάκης για προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Μήπως το πρόβλημα είναι ότι λιγότεροι φορολογούμενοι θα προσφύγουν φέτος στους λογιστές; ***** Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα - Δύο παιδιά στο Νοσοκομείο. ***** Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο. ***** Κιβωτός του Κόσμου: Άρχισαν οι καταθέσεις στη δίκη του πατρός Αντωνίου για σωματικές τιμωρίες και απειλές στα παιδιά. ***** Μαζικά απειλητικά μηνύματα σε σχολεία της Κύπρου - Ψάχνει τον αποστολέα η Αστυνομία.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΤΡΑΓΚΙ: ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Με μια λιτή ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους κ.κ. Γ. Δραγασάκη-Ευκλείδη Τσακαλώτο. «Kατά την διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας καθώς και η πορεία των υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες» αρκέστηκε να σημειώσει η ΕΚΤ.
Από την πλευρά του ο Γ. Δραγασάκης, όμως μετέδωσε το Mega δήλωσε πως η ελληνική αντιπροσωπία είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον Ντράγκι. Συζητήσαμε την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και την πορεία της διαπραγμάτευσης. Η συμφωνία είναι ρεαλιστικός και ορατός στόχος, προσέθεσε. Η δήλωση έρχεται λίγη ώρα μετά τις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου ότι υπάρχουν αδιέξοδα στις διαπραγματεύσεις εξαιτίας των διαφορετικών κόκκινων γραμμών από την πλευρά των δανειστών.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση έγινε μια μέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ στην οποία δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι το θέμα του κουρέματος της αξίας των collateral που επιβάλει η κεντρική τράπεζα για την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες μέσω του ELA.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ