ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ «ΒΛΕΠΕΙ» Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές «εντός των επόμενων ωρών» εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του στον Αnt1, προειδοποιώντας πάντως πως αν μέχρι τις 5 Ιουνίου δεν βρεθεί λύση η χώρα μας δεν θα πληρώσει τη δόση στο ΔΝΤ.
Όπως είπε, μέχρι στιγμής αυτοί που έχουν αθετήσει τις δανειακές συμβάσεις είναι οι πιστωτές καθώς «η Ελλάδα από πέρυσι τον Αύγουστο πληρώνει τις δόσεις προς τους δανειστές και τα έξοδα για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ».
Υπογράμμισε ακόμη ότι η συμφωνία που επιδιώκεται δεν θα διασπά τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο ελληνικός λαός, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η συμφωνία αυτή θα περάσει από τη Βουλή και θα ψηφιστεί από το σύνολο των κομμάτων και των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ