ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ VD

Στην Κύπρο έφτασε για διήμερη επίσημη επίσκεψη, την πρώτη του στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Θα έχει μία εις βάθος συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει του ενδεχόμενου επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας συνοδεύει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στον διεθνή αερολιμένα Λάρνακας υποδέχτηκε τον κ. Παυλόπουλο ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο επιτετραμμένος της Ελλάδας Αθανάσιος Αντωνάτος. Η επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έγινε στο προεδρικό μέγαρο, στη Λευκωσία. Θα ακολουθήσουν κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες. Στη συνέχεια οι δύο πρόεδροι θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.









Το μεσημέρι, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β' και το απόγευμα θα μεταβεί στη Βουλή για συνάντηση με τον πρόεδρο του Σώματος Γιαννάκη Ομήρου. Ο κ. Παυλόπουλος θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής αργά το απόγευμα. Ακολούθως θα συναντήσει διαδοχικά τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο μήνυμά του για την επέτειο της 25η Μαρτίου, ο κ. Παυλόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο Κυπριακό, υπογραμμίζοντας ότι για τον ίδιο, η συνεχής υπενθύμιση αυτής της «αδιανόητης και απαράδεκτης εκκρεμότητας είναι θέμα χρέους απέναντι στον Ελληνισμό». Στις συναντήσεις του, την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα, με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη η όποια λύση του Κυπριακού να είναι συμβατή με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ