ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΪΝΜΑΓΕΡ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Την ανάγκη συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά. Τα αναμφισβήτητα μεγάλα και δύσκολα ζητήματα τα οποία πρέπει να λυθούν από κοινού στην Ευρώπη δεν πρέπει να διαβρώσουν τα ισχυρά θεμέλια των γερμανοελληνικών σχέσεων, υπογράμμισε ο κ. Σταϊνμάγερ.

«Οφείλουμε να θέσουμε από κοινού ως προτεραιότητα το να μην πάει χαμένη η μεγάλη δυνατότητα της συνεργασίας μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων και το να ενισχύσουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη», πρόσθεσε ο κ. Σταϊνμάγερ, για να καταλήξει: «Συμφωνήσαμε να κάνουμε μαζί απογραφή των διμερών σχέσεων μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας και να συζητήσουμε για την περαιτέρω εξέλιξή τους στο μέλλον».

Στο μεταξύ, συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τίτλο «Η Αθήνα θέλει συμβιβασμό στο θέμα των αποζημιώσεων», φιλοξενεί η Sueddeutsche Zeitung.
Σύμφωνα με προδημοσιευόμενα αποσπάσματα, ο κ. Κοτζιάς τάσσεται περισσότερο υπέρ μιας πολιτικής παρά μιας νομικής λύσης για τις επανορθώσεις, στην οποία θα μπορούσε να συμβάλει μια Επιτροπή Ελλήνων και Γερμανών ειδικών. «Πιστεύω ότι πρέπει να βρεθούν δρόμοι να συζητήσουμε με την Γερμανία λογικά για συγκεκριμένα προβλήματα», δηλώνει ο κ. Κοτζιάς και προτείνει τη σύσταση Επιτροπής επιστημόνων από τις δύο χώρες: «Πρέπει να βρούμε έναν κοινό παρονομαστή», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Κοτζιάς περιγράφει την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ ως έναν «πολύ λογικό άνθρωπο που σκέφτεται το μέλλον της Ευρώπης» ενώ σημειώνει ότι είναι σημαντικό για την Ευρώπη να μην αποσταθεροποιηθεί η Ελλάδα, επειδή θα μπορούσαν έτσι «εκατομμύρια άνθρωποι» από την Μέση Ανατολή να πάρουν τον δρόμο για τον Βορρά.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ