ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Οι «Μακεδονομάχοι» της Ν.Δ. που έγιναν τώρα «σημαιοφόροι» της Συμφωνίας των Πρεσπών! ***** Αστυνομική επιχείρηση στη Νομική για εκκένωση κατάληψης - 27 προσαγωγές. ***** Πληθωρισμός: Στο 3,1% τον Απρίλιο - Με 5,4% «τρέχουν» οι τιμές τροφίμων, πρωταθλητής το ελαιόλαδο! ***** ΔΝΤ: Η μάχη ενάντια στον πληθωρισμό δεν έχει τελειώσει. ***** Ενδοοικογενειακή βία: 305 συλλήψεις στο 7ήμερο - Πάνω από 800 κλήσεις για βοήθεια - Άλλες 5 συλλήψεις, νέες δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα. ***** Συνάντηση Μπλίνκεν - Ζελένσκι με «δώρο» νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας. ***** Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας μόλις άρχισε: Ο Μπάιντεν τετραπλασίασε τους δασμούς σε κινεζικές εισαγωγές.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σοκαρισμένοι, αλλά σώοι οι 21 επιβάτες, τραυματίας ο 41χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ ΘεσσαλονίκηςΤο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στις 08:00 από Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη. Όταν έφτασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στο 187χλμ. πριν από τον Μώλο, ο οδηγός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο.
Το λεωφορείο άρχισε να ξηλώνει τις μπάρες και ο οδηγός να προσπαθεί να το επαναφέρει. Τελικά εξετράπη στο πρανές του δρόμου και σταμάτησε στην πυκνή βλάστηση σε ένα δένδρο.
Ο οδηγός δεν έτρεχε, δεν μιλούσε στο κινητό και γενικά σε όλο το δρόμο η οδηγική του συμπεριφορά ήταν πολύ καλή, είπαν οι επιβάτες στο LamiaReport.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να έσκασε κάποιο λάστιχο ή κάποιο παθολογικό αίτιο του 41χρονου οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Β'  Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ