ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ

«Διασκεδαστικές» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης τις φήμες περί επικείμενης παραίτησής του. «Κάθε φορά που οι διαπραγματεύσεις είναι στην κορύφωσή τους, νέες φήμες περί παραίτησής μου, αποπομπής μου κλπ. "ξεφυτρώνουν". Είναι κάπως διασκεδαστικό» έγραψε στα αγγλικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης.
Το θέμα προέκυψε από τη διαδικτυακή έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild, η οποία επικαλούμενη Έλληνα κυβερνητικό αξιωματούχο, ανέφερε πως η παραίτηση του κ. Βαρουφάκη είναι θέμα χρόνου, σημειώνοντας ότι η σχετική απόφαση έχει ήδη ληφθεί. 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ