ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Λωρίδα της Γάζας: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τη συμφωνία της Χαμάς για κατάπαυση πυρός - Άρματα μάχης από το Ισραήλ εισέβαλαν στη Ράφα - Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα - Το Ισραήλ ανατινάζει τη Ράφα - Αβέβαιο το μέλλον της εκεχειρίας. ***** Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. ***** Βραβείο Pulitzer στους New York Times και το Reuters για την κάλυψη του πολέμου στη Γάζα. ***** Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στο Βόρειο Ιράκ - Νεκρά 16 μέλη του PKK.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΑΝ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα με βάση οικονομικά κριτήρια μελετά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένες αποφάσεις θα υπάρξουν, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουπλής στο επόμενο δίμηνο - τρίμηνο.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Κουρουπλής ανέφερε ότι εξετάζονται οι τεχνικές λεπτομέρειες, ενώ θα προβλέπεται η συμμετοχή στο φάρμακο ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα των ασφαλισμένων. Προτεραιότητα θα αποτελέσουν οι ευπαθείς ομάδες.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ