ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κυβέρνηση: Ανοικτοί δίαυλοι με Τουρκία, προκλητική η επιλογή της Σιλιάνοφσκα - Στη Θράκη την Τρίτη ο Κ. Μητσοτάκης, προ ημερησίας στη Βουλή στις 24/5. ***** Β. Μακεδονία: Αντιδρά και το δικό τους ΥΠΕΞ στην πρόκληση Σιλιάνοφσκα - «Θα τηρήσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών». ***** Στ. Κασσελάκης: Αφημένη στην τύχη της η Θεσσαλία - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό των «πληγωμένων» πολιτών. ***** Συνάντηση Χαρίτση - Αγγελούδη: «Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία για το καλό της Θεσσαλονίκης». ***** Έρευνα: Το 87% των Ελλήνων οδηγών δηλώνει ότι φοβάται την επιθετική συμπεριφορά των άλλων στο τιμόνι. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 36χρονος «Ρουμάνος».

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ VD

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ενώ το ''Ποτάμι'' και η Χρυσή Αυγή ψήφισαν «παρών». Αρνητική ψήφο έδωσε το ΚΚΕ, καθώς η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή τροπολογία του για πλήρη διαγραφή χρεών για οικογένειες με εισόδημα έως 20.000 ευρώ και κούρεμα για οικογένειες με διπλάσιο εισόδημα.

Κατά την επί των άρθρων συζήτηση, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκαν αιτήσεις ονομαστικής ψηφοφορίας για τέσσερα άρθρα:
  • Τα άρθρα 16-17 που δίνουν στον υπουργό Οικονομικών την αρμοδιότητα της χορήγησης ρυθμίσεων και της εξαίρεσης από τις ρυθμίσεις, μια υποχώρηση της ανεξαρτησίας της φορολογικής διοίκησης κατά την Ν.Δ.
  • Το άρθρο 21 για την προληπτική προσωρινή φορολόγηση επιχειρήσεων ύποπτων για «τριγωνικές συναλλαγές»
  • Και το άρθρο 24, που παύει τη λειτουργία της ανωνύμου εταιρείας «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο» και μεταβιβάζει την περιουσία του στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε., μέχρι τη συγκρότηση νέου φορέα αξιοποίησης των δημοσίων ακινήτων τον επόμενο μήνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υπερψήφισαν τα τέσσερα άρθρα, ενώ η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΚΚΕ τα καταψήφισαν. Το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε τα τρία πρώτα άρθρα και καταψήφισε τη διάταξη για το Παράκτιο Αττικό Μέτωπο, ενώ η Χρυσή Αυγή ψήφισε «παρών» στα τρία πρώτα άρθρα και καταψήφισε το άρθρο 24.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ