ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Δ. Μιχαηλίδου: 1.200 ευρώ μισθό σε όλους τους πρώην εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ οι οποίοι είναι πάνω από 55 ετών, και εξασφαλίζουμε τουλάχιστον επτά χρόνια εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες. ***** Κασσελάκης για Τέμπη: Δεν σκοτώσαμε μαζί αυτά τα παιδιά - Ο ελληνικός λαός θέλει να δει Δικαιοσύνη. ***** «Ήταν έγκλημα»: Συναυλία αλληλεγγύης για τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο. ***** Απόψε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision - Στη 12η θέση εμφανίζεται η Ελλάδα.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

«Λάβαμε την επιστολή, αρκετά αργά χθες το βράδυ, αλλά έγκαιρα», δήλωσε σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής, όπου, μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί η απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ της περασμένης Παρασκευής.
Ο επικεφαλής του Eurogroup ερωτηθείς για την λίστα υπογράμμισε: «Τώρα την εξετάζουμε», ενώ, κληθείς να απαντήσει εάν κρίνεται επαρκής η συγκεκριμένη επιστολή, περιορίστηκε να δηλώσει: «Θα σας ενημερώσουμε».
Ο Ολλανδός υπουργός αποσαφήνισε πως η λίστα δεν είναι ένα νέο μνημόνιο ή μια νέα συμφωνία και προσέθεσε πως η Ελλάδα εμφανίζεται πολύ σοβαρή αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις. Ο ίδιος υπογράμμισε πως η Ελλάδα θα λάβει τα 7,2 δισ. ευρώ που εκκρεμούν μόνον μετά από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος διάσωσης.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδους της Ελλάδας από το ευρώ συντάχθηκε με δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λέγοντας ότι «Grexit δεν υπάρχει στο τραπέζι».
ΑΜΠΕ





Σ.Σ.
Εάν δεν υπογράφαμε την Παρασκευή θα υπήρχε;

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ