ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΟΜΟΚΟΥ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι εκτέλεσαν τον 47χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού. Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Κουβέλα, μεταξύ Στυλίδας και Ραχών. Βρέθηκε νεκρός στο Ι.Χ. του από σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οι δράστες «γάζωσαν» το αυτοκίνητό του. Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε καλάσνικοφ, ενδεχομένως και άλλο όπλο. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε η σύζυγός του, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από την Ασφάλεια Λαμίας.
Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών, αλλά και τα κίνητρα της επίθεσης. Δεν αποκλείεται ακόμα και τρομοκρατική ενέργεια που να συνδέεται με τη λειτουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού. Στο σημείο σπεύδουν κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής, των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και της Αντιτρομοκρατικής. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν πατέρας δύο παιδιών.
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ