ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η Ανάσταση - Ανάσταση στο Νέο Κόσμο με εκατοντάδες εκρηκτικά. ***** Στ. Κασσελάκης: Καταδίκη του επεισοδίου με τον φρουρό του Προξένου στην Ιερουσαλήμ - Ελεύθερος ο Έλληνας φρουρός που συνελήφθη στην τελετή του Αγίου Φωτός. ***** Αγία Παρασκευή: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα. ***** Χαμάς: «Καμία συμφωνία χωρίς να σταματήσει ο πόλεμος» - Συγγενείς ομήρων ζητούν την παραίτηση Νετανιάχου - Χαμάς: «Καμία εξέλιξη» στις συνομιλίες στο Κάιρο - Πληροφορίες για απελευθέρωση 33 ομήρων. ***** Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας καλεί όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη. ***** Επίθεση με μαχαίρι από 16χρονο στην Αυστραλία - Έπεσε νεκρός από πυρά Αστυνομικών ***** Επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ - Είναι η πρώτη επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου στην Ευρώπη από το 2019.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η συμφωνία με τους πιστωτές δεν είναι απαραίτητο, αλλά ούτε υποχρεωτικό να εγκριθεί από τη Βουλή, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εντοπίζοντας παράλληλα «μεγάλα προβλήματα» στο κείμενο που κατέληξε το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

«Πράγματι η συμφωνία με τους λεγόμενους εταίρους παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτά τα προβλήματα δεν πρέπει και δεν πρόκειται να μας εμποδίσουν να εφαρμόσουμε το ριζοσπαστικό πρόγραμμα μας» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», προσθέτοντας ότι «οι ασάφειες και τα κρίσιμα προβλήματα του κειμένου της συμφωνίας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να θολώσουν το κυβερνητικό έργο και τη νέα προοδευτική πορεία της χώρας».

Ερωτηθείς αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης απαντά: «Ο ελληνικός λαός είναι εκείνος που πρώτα απ' όλα θα καθορίσει σε κάθε φάση με τη βούληση και τους αγώνες του τις επιλογές σε αυτόν τον τόπο». 

Αναφορικά με τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις που έχει εκφράσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επί του κειμένου της συμφωνίας, ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει: 
«Εμείς πάντα θα εκφράζουμε στις συλλογικές μας διαδικασίες ελεύθερα τις απόψεις μας. Και αυτό δεν είναι αδυναμία, όπως λένε οι αντίπαλοι μας αλλά μεγάλο πλεονέκτημα και δύναμη για τον ίδιο τον τόπο. Η σιωπή των αμνών δεν ταιριάζει στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι δημοκρατία».

Παράλληλα, επιμένει: «Η χώρα μας δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις» και επαναλαμβάνει: «Η κυβέρνηση μας δεν πρόκειται να κάνει καμία απολύτως ιδιωτικοποίηση στο χώρο της ενέργειας. Οι λεγόμενοι ''θεσμοί'' δεν μπορούν να καθορίσουν την πορεία της χώρας. Δεν θα ανεχθούμε ό,τι έκανε πριν από τις εκλογές επί χρόνια η τρόικα να το κάνουν μετεκλογικά οι περίφημοι ''θεσμοί''» υπογραμμίζει.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ