ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Καιρός: Βροχερό το Μεγάλο Σάββατο - Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. ***** Άγιο Φως: Φτάνει το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Στα Ιεροσόλυμα ελληνική αντιπροσωπεία. ***** Ισραήλ: Προσφεύγει στον ΟΟΣΑ κατά του εμπορικού μποϊκοτάζ της Τουρκίας. ***** Γάζα: Ξανά στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Μια εβδομάδα προθεσμία έχει δώσει το Ισραήλ. ***** Οι Χούθι απειλούν τώρα, πλοία στη Μεσόγειο. ***** «Εξέγερση» στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Μετά τους φοιτητές, επαναστατούν και οι αγανακτισμένοι γονείς που πληρώνουν - Οι γονείς πληρώνουν έως και 90.000 δολάρια ετησίως, και είναι έξαλλοι με τις Διοικήσεις των Πανεπιστημίων.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

RASS: ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. κατά 4,2 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά και επτακομματική Βουλή αναδεικνύει η έρευνα της RASS για το iefimerida.gr, που διεξήχθη στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2014, σε δείγμα 1.003 εκλογέων από ολόκληρη τη χώρα.
Από τα δεδομένα της έρευνας προκύπτει πως η πολιτική συγκυρία είναι ευνοϊκή για τον ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό 31,2%, έναντι 27,0% της Ν.Δ. Πάντως, το ποσοστό αυτό του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει αυτοδυναμία, ενώ αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο τους πολίτες στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι κυρίως η κινδυνολογία της Ν.Δ. (35,4%) και λιγότερο οι εύκολες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (24,8%).
iefimerida.gr 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ