ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Λωρίδα της Γάζας: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τη συμφωνία της Χαμάς για κατάπαυση πυρός - Άρματα μάχης από το Ισραήλ εισέβαλαν στη Ράφα - Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα - Το Ισραήλ ανατινάζει τη Ράφα - Αβέβαιο το μέλλον της εκεχειρίας. ***** Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. ***** Βραβείο Pulitzer στους New York Times και το Reuters για την κάλυψη του πολέμου στη Γάζα. ***** Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στο Βόρειο Ιράκ - Νεκρά 16 μέλη του PKK.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ EUROGROUP

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.
Σύμφωνα με τον Γάλλο ΥΠΟΙΚ Μισέλ Σαπέν, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα εξετάσουν την παραχώρηση ενός επαρκούς χρονικού διαστήματος στη νέα ελληνική κυβέρνησηΣημειώνεται ότι το Eurogroup έχει ήδη δώσει δίμηνη παράταση στο ελληνικό πρόγραμμα, η οποία λήγει στο τέλος Φεβρουαρίου, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται η ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης, με την οποία θα ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ξεκαθαρίζει πάντως, δια στόματος του μέλους του εκτελεστικού της συμβουλίου Μπενουά Κερέ, πως δεν θα συμμετάσχει σε οιαδήποτε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. «Δεν είναι αρμοδιότητα της ΕΚΤ να αποφασίσει εάν η Ελλάδα έχει ανάγκη από ελάφρυνση του χρέους... Αλλά είναι απολύτως σαφές ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ελάφρυνση που θα περιλαμβάνει τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ», δήλωσε ο Κερέ στην εφημερίδα Handelsblatt, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατόν για νομικούς λόγους.
Τον πήχη των προσδοκιών του ΣΥΡΙΖΑ για κούρεμα του χρέους επιχείρησε να κατεβάσει και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν ΣουλτςΜιλώντας στη γερμανική ραδιοφωνία Deutschlandfunk, ο κ. Σουλτς επεσήμανε ότι δεν αναμένει «κούρεμα» και πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει πλειοψηφία πρόθυμη να στηρίξει αυτό το βήμα.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ