ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ

Ιστορική χαρακτήρισε την απόφαση της ΕΚΤ για την αγορά κρατικών ομολόγων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο προειδοποίησε πως χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός.
«Η σημερινή απόφαση της ΕΚΤ θα δώσει ανάσα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης» δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε πως η κυβέρνησή του εργάστηκε γι΄αυτό το σκοπό. Ωστόσο διερωτήθηκε για το εάν η Ελλάδα θα καταφέρει να πάρει μερίδιο από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ ή θα χάσει την ευκαιρία.


«Η απόφαση το λέει καθαρά, χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης θα είμαστε αποκλεισμένοι , ενώ η δική μας πολιτική εγγυάται τη συμμετοχή της Ελλάδας» είπε και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «μας κρατάει εκτός καθώς δεν αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις της χώρας και δεν θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση».
«Είναι ώρα εθνικής ευθύνης. Θα ήταν ολέθριο να πάνε χαμένες οι θυσίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η τελική επιλογή ανήκει στην κρίση του ελληνικού λαού» κατέληξε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ