ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συναγερμός για τον παρβοϊό μετά τον θάνατο 3χρονης: Συρροή κρουσμάτων στο ίδιο νηπιαγωγείο. ***** Νέα Ερυθραία: Τροχαίο με νεκρό έναν 22χρονο μοτοσυκλετιστή. ***** Στη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας - Στην Κρήτη ο Χαρίτσης. ***** «Ψηφιακό σχολείο» για τους μαθητές ακριτικών περιοχών - Ξεκινά πιλοτικά με δύο μαθήματα. ***** ΟΟΣΑ: Σταθερή η ανεργία - Μειώθηκε αλλά παραμένει 3η υψηλότερη στην Ελλάδα. ***** Ράφα: 13 ΥΠΕΞ καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. Η ομιλία του κ. Σαμαρά που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", θα περιλαμβάνει αναφορές στα εθνικά θέματα και ειδικά στην ονομασία και στην ανάγκη παραμονής του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.
Επίσης, ταξίδι-«αστραπή» στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει σήμερα και ο Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να δώσει το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο ''Βελλίδειο'' Συνερδιακό Κέντρο. Μέσα σε λίγες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός επισκέπτεται για δεύτερη φορά την ιδιαίτερη του πατρίδα και εκλογική του περιφέρεια, έτσι ώστε να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του πρωθυπουργού για να κερδίσει η Ν.Δ. τις εκλογές.
Ο Κώστας Καραμανλής την Παρασκευή θα παραβρεθεί και στην προεκλογική κεντρική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο. Την Κυριακή θα μεταβεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ