ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤ: «ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

Οι ελληνικές τράπεζες είναι πολύ ισχυρές και θα αντέξουν την τρέχουσα αναταραχή στις αγορές, εκτίμησε η Ντανιέλ Νουί, επικεφαλής της ΕΚΤ για την εποπτεία των ευρωπαϊκών τραπεζών
Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, ανέφερε ότι «αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση τώρα, λόγω των πρόσφατων εκλογών, αλλά είναι πολύ ισχυρές» και πρόσθεσε πως «έχει γίνει πολλή δουλειά για να ενισχυθούν οι ισολογισμοί τους κατά τα τελευταία χρόνια».
Η κ. Νουί είπε ότι οι ελληνικές τράπεζες παρακολουθούνται στενά, καθώς υπάρχει «μία κατάσταση που δεν είναι ακριβώς η κανονική», τις κάλεσε να διαχειριστούν με συντηρητικό τρόπο τη ρευστότητά τους, αλλά εμφανίστηκε βέβαιη πως «θα ξεπεράσουν και αυτή την κρίση, όπως και τις προηγούμενες». 
Σύμφωνα με το Bloomberg, oι αναλήψεις τραπεζικών καταθέσεων ανήλθαν σε 11 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο και συνολικά ξεπέρασαν τα 14 δισ. ευρώ στην προεκλογική περίοδο.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ