ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης: Μεγάλο ζητούμενο των εκλογών η πολιτική σταθερότητα. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να θωρακίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. ***** Μεϊμαράκης: Η Ελλάδα έχει ισχυρή φωνή στην Ευρώπη, το 2019 ήμασταν το «μαύρο πρόβατο». ***** Μαρινάκης: Η Κυβέρνηση πιστεύει στον διάλογο με την Τουρκία - Ιδιωτική η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα. ***** Ρέντης: Παραδόθηκε ένας ύποπτος για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη. ***** Βραυρώνα: Βρέθηκε νεκρό το βρέφος σε χωματερή - Υπό κράτηση οι γονείς. ***** Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέρφια από το νοσοκομείο - Είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή. ***** ΗΠΑ: Η Αστυνομία εκκένωσε τους φιλοπαλαιστίνιους καταυλισμούς στο MIT και το Πανεπιστήμιο Πενσιλβάνιας. ***** Γκουτέρες: «Στην κόψη του ξυραφιού» η κατάσταση στη Ράφα. ***** Το ισραηλινό Υπουργικό ΣΑ ενέκρινε «μετρημένη διεύρυνση» της επιχείρησης στη Ράφα.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

''ΕΦΥΓΕ'' Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝΥ ΑΝΤΟΝΥ

Απεβίωσε το Σάββατο ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Άντονυ, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 66 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα σε εκκλησία στο Αιγάλεω και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην Σκόπελο.
Ο γνωστός κωμικός είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, σε ταινίες, ανάμεσά τους και βιντεοταινίες, ενώ ήταν γνωστός stand-up κωμικός. Ανάμεσα σε άλλα είχε παίξει στα: Είσαι το Ταίρι Μου, Τα 7 Κακά της Μοίρας μου, Το Κόκκινο Δωμάτιο
Ο Τόνυ Άντονυ γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1948 στην Αθήνα. Το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ