ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Ραϊσί - Μεταβατικός Πρόεδρος ο Μοχάμαντ Μοχμπέρ - Συλλυπητήρια Γ. Γεραπετρίτη. ***** Σι Τζινπίνγκ για Ραϊσί: Μεγάλη απώλεια για το Ιράν - Η Κίνα έχασε έναν καλό φίλο. ***** Πούτιν: Αξιόλογος ηγέτης ο Ραΐσι, πραγματικός φίλος της Ρωσίας. ***** Λαβρόφ: Αληθινοί πατριώτες Ραΐσι και Αμπντολαχιάν. ***** Ερντογάν: «Είμαστε στο πλευρό του φίλου και αδελφού ιρανικού λαού». ***** Κ. Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες παραδίδουμε στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο Μετρό.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η χειρουργική επέμβαση διόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας της καρδιάς του Προέδρου της Κύπρου, Νικου Αναστασιάδη.
Από τις 13:00 το μεσημέρι ο κ. Αναστασιάδης εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ οι γιατροί διαβουλεύτηκαν για τον τρόπο που θα χειριστούν την κατάσταση αφού υπάρχει το ενδεχόμενο αντικατάστασης της μιτροειδούς βαλβίδας.
Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, έγραψε: «Μόλις ξεκίνησε η χειρουργική επέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη. Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά. Γερός και δυνατός Πρόεδρε».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom 



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ