ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΩΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Καμμένος: Μας πιέζουν για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Βούλτεψη: Αν πάμε σε εκλογές θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός 
Οι πιέσεις που ασκούνται σε εμένα και στους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ, για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι τεράστιες, είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι έχει επικοινωνήσει με τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που ήταν στους ΑΝ.ΕΛ, προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα. Οι πιέσεις είναι τεράστιες. Με παίρνουν τηλέφωνα διάφοροι απίθανοι τύποι, προκειμένου να μου συστήσουν ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, αν δεν βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝ.ΕΛ. και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν. Τους έγραψαν ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας, αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι ο κ. Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Όπως και για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ. Γιαταγάνα. Η κ. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», πρόσθεσε. Ο κ. Καμμένος είπε, επίσης πως υπάρχουν διαρροές ότι ετοιμάζουν προσωπική επίθεση εναντίον του μέσα στις επόμενες ημέρες.







Βούλτεψη: Αν πάμε σε εκλογές θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός 

Με πιστωτικό γεγονός απειλείται η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές, όπως υποστήριξε η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία. 
Σ.Σ.
Εκείνο που φυσικά δεν μας λέει η κ. Βούλτεψη, είναι ότι όλοι αυτοί οι οίκοι τα λένε αυτά κατόπιν συμφωνίας με τους γνωστούς αρμοδίους, δηλαδή, Στουρνάρας και Σια....



''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ