ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ «ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ»

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά έργα της Αγκάθα Κρίστι, μια σκοτεινή αστυνομική ιστορία, που ακροβατεί με θαυμαστή ισορροπία ανάμεσα στο κινηματογραφικό νουάρ και το αστυνομικό μυστήριο, κατά την οποία τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Με βασικά χαρακτηριστικά του, τη γεμάτη εκπλήξεις πλοκή και τους αινιγματικούς χαρακτήρες, των οποίων τα κίνητρα και οι προθέσεις παραμένουν ακαθόριστα, μέχρι το απρόσμενο τέλος, ο «Απρόσκλητος επισκέπτης» θεωρείται δίκαια ως ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά δείγματα της ''Βασίλισσας του εγκλήματος''.
Ο Μάικλ Σταργουέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του μέσα στην πυκνή ομίχλη της βόρειας Ουαλίας και πέφτει σε ένα χαντάκι. Αναζητώντας βοήθειας σε ένα γειτονικό σπίτι μπαίνει από την ξεκλείδωτη πόρτα  στο σπίτι όπου και τον περιμένει η πρώτη έκπληξη, ένας νεκρός άνδρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι!
Ακούστε το θεατρικό αυτό έργο από το ''Ραδιόφωνο που αγαπήσαμε'', (στην δεξιά στήλη της εφημερίδας μας) και καλή σας διασκέδαση!
Σημειωτέον ότι θα ακολουθήσουν και άλλα θεατρικά έργα, προσαρμοσμένα για το ραδιόφωνο. 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ