ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ''ΠΟΤΑΜΙ'' Ο ΣΠ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Εντός των προσεχών ημερών επισημοποιείται και ανακοινώνεται η συνεργασία του Σπύρου Λυκούδη και άλλων στελεχών των Μεταρρυθμιστών στο ''Ποτάμι'' του Σταύρου Θεοδωράκη.
Από τα τελευταία εμπόδια που μένει να διευθετηθούν είναι η άρνηση του Σταύρου Θεοδωράκη να δεχθεί στο ''Ποτάμι'' τον Σπύρο Λυκούδη ως επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών, καθώς υπογραμμίζει με όλους τους τρόπους ότι δεν πρόκειται να δεχθεί συνιστώσες στο κόμμα του. Η συμφωνία ωστόσο μεταξύ των δύο ανδρών πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως και ότι στο ''Ποτάμι'' προσχωρούν και η ολότητα σχεδόν των στελεχών των Μεταρρυθμιστών, όπως ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ υποψήφιοι βουλευτές θα είναι οι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος.

Το όλο και πιο πιθανό αδιέξοδο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και η προσφυγή στις κάλπες στις 25 Ιανουαρίου οδηγεί σε νέα ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού, η οποία θα ενταθεί και πιθανόν θα ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές και αναλόγως των συσχετισμών που θα προκύψουν. Η συμφωνία του Σπύρου Λυκούδη με το ''Ποτάμι'' δυσχεραίνει τις κινήσεις της Άννας Διαμαντοπούλου και του Γιώργου Φλωρίδη για την συγκρότηση του μεταρρυθμιστικού πόλου, όπως επιδιώκουν οι δύο πρώην υπουργοί. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, αρνητικός είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης στο να συνεργαστεί μαζί τους ή να τους εντάξει στα ψηφοδέλτια του ''Ποταμιού''.

Οι εξελίξεις φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Σπύρος Λυκούδης υπήρξε διακαής πόθος της Χαριλάου Τρικούπη, με την ηγεσία του κόμματος να έχει επιδιώξει να τον δελεάσει με την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Υπόψη βεβαίως πρέπει να ληφθεί ότι μετά την τρίτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, κόμμα θα συγκροτήσει και ο Γιώργος Παπανδρέου που σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο πρώην Πρωθυπουργός εφόσον δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή θα κινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου πολιτικού σχήματος την ώρα που ήδη προσχωρούν τα πρώτα στελέχηΩστόσο, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις ο κ. Παπανδρέου θα μείνει συνεπής στην κομματική γραμμή του ΠΑΣΟΚ και θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.
real.gr

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ