ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ε9

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) ανακοίνωσε επισήμως το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως με τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί, εντός των επομένων ημερών, για λόγους διευκόλυνσης των φορολογουμένων, προβλέπεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Ε9, που λήγει στις 19-12-2014, μέχρι και την 30-12-2014.
Οι μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31-03-2015Επίσης με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η διαρκής ενημέρωση του Περιουσιολογίου ακινήτων με τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης θα ισχύσει από 01-01-2015.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ