ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης ξεκινά στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νέου προϋπολογισμού. Στην Επιτροπή η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης. Στην Ολομέλεια, ο κρατικός Προϋπολογισμός θα εισαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου και η συζήτηση του θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, οπότε και η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει με ονομαστική ψηφοφορία για τα έσοδα και τις δαπάνες κάθε υπουργείου.
Γενικοί εισηγητές έχουν οριστεί οι βουλευτές Ανδρέας Λυκουρέντζος (ΝΔ), Ευκλείδης Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ), Νικόλαος Νικολόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή), Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη (ΔΗΜΑΡ), Νικόλαος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ), Δημήτριος (Μίμης) Ανδρουλάκης (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές).
Ειδικοί Εισηγητές θα είναι οι βουλευτές Φεβρωνία Πατριανάκου, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Ιωάννης Καράμπελας από τη ΝΔ, Δημήτριος Γελαλής, Στέφανος Σαμοϊλης, Φωτεινή Κούβελα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γκόκας, Μιχαήλ Κασσής από το ΠΑΣΟΚ, Γαβριήλ Αβραμίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος από τη Χρυσή Αυγή, Δημήτριος Αναγνωστάκης από τη ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Κατσώτης από το ΚΚΕ, Θεοδώρα Τζάκρη από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές, Βύρων Πολύδωρας από τους ανεξάρτητους βουλευτές.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ