ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Στον Εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, κατέθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, στο πλαίσιο της έρευνας περί «χρηματισμού» βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η κ. Βούλτεψη εκλήθη προκειμένου να διευκρινιστεί ενώπιον του εισαγγελέα εάν πράγματι, όπως αναφέρεται σε καταθέσεις, είχε υποστηρίξει πως «είναι δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Βούλτεψη στην κατάθεσή της φέρεται να υποστήριξε πως τέτοια επίσημη δήλωση δεν υπάρχει και το πνεύμα οποιασδήποτε τοποθέτησης ήταν πως «θα βρεθούν 180 ευσυνείδητοι βουλευτές που δεν θα βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες».
Εξερχόμενη του εισαγγελικού γραφείου, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε:
«Όσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χώρας προφέρουν ηθική νομιμοποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Όλο αυτό γίνεται για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους».
Ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού αναμένεται να καταθέσει και ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, ενώ για την ερχόμενη εβδομάδα έχει κληθεί να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ