ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

«ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ»...

«Ακατάλληλη δι' ανηλίκους» ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον Μαραθώνα με τους τόνους να ανεβαίνουν πολλές φορές και τον Ηλία Ψινάκη να χειροκροτείται από τους παρευρισκόμενους, κάθε φορά που απαντούσε στις κατηγορίες του πρώην δημάρχου, Ιορδάνη Λοΐζου. Στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος της πόλης διέψευσε ότι έκανε λόγο για «πτώχευση», τονίζοντας ότι: «αν κάποιος το έγραψε και άλλα μέσα το αναπαρήγαγαν είναι δικό τους θέμα. Εγώ δεν συνηθίζω να διαψεύδω… αλλά χθες είπα συγκεκριμένα πράγματα».

Αιχμηρός ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λοΐζος χαρακτήρισε ''φούσκα'' τις καταγγελίες του Ηλία Ψινάκη για διαγραφή αρχείων από τους υπολογιστές του δήμου, με τον κ. Ψινάκη να του απαντά: ''Μην μου βάζεις στο στόμα λόγια που δεν είπα, μην λες πίπες''.

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο κ. Λοΐζος είπε: «Μαγκιά μας και καμάρι μας ότι δουλεύουμε αθόρυβα και με αποτελεσματικότητα», για να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης με ειρωνεία: «Ε, βέβαια αθόρυβα», δεχόμενος το χειροκρότημα των δημοτών. Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πεντακάθαρος, εσείς δεν ξέρω! Έχετε δει την ταινία ''Φωνάζει ο κλέφτης;''».

Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Χατζηγιάννης κατήγγειλε ότι ο Ηλίας Ψινάκης διόρισε μέχρι το Δεκέμβριο συνεργάτη του σε θέση συμβούλου με μηνιαίο μισθό 25.000 ευρώ και γι' αυτό τον κάλεσε να παραιτηθεί από το μισθό του. «Εγώ δεν έχω οικονομική ανάγκη. Το τι θα κάνω τα λεφτά μου, θα το μάθετε», ήταν η απάντηση του δημάρχου, ο οποίος ανέφερε στη συνέχεια: «Σέβομαι κάθε υπάλληλο του δήμου, εκτός από 3-4 λαμόγια».



Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη ο Ηλίας Ψινάκης, κατά την ανακοίνωση της πτώχευσης του δήμου, προανήγγειλε ότι, θα αρχίσει εκστρατεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τον τίτλο «Save Marathon», για να σωθεί η πόλη. Όπως επισήμανε, ο δήμος χρωστά 12.700.000 ευρώ σε προμήθειες, δάνεια και λογαριασμούς ΔΕΚΟ που θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του χρόνου. Κι αυτό τη στιγμή που στα ταμεία του δήμου, όπως τόνισε, υπάρχουν μόλις 70.000 ευρώ.

Ο ίδιος κατήγγειλε απευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών σε φίλους και συγγενείς ατόμων της προηγούμενης δημοτικής αρχής και υποστήριξε ότι υπήρξε μεθοδευμένη αποδόμηση του δήμου με μετατάξεις προσωπικού, ώστε να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και να σκάσει η βόμβα στα χέρια του. Παρών στις ανακοινώσεις του δημάρχου ήταν και ο νομικός του σύμβουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σ.Σ.
Ίσως αναρωτιούνται κάποιοι γιατί ασχολούμεθα με τον κ. Ψινάκη. Είναι απλό, γιατί καλώς ή κακώς είμαστε δημότες Μαραθώνα-Νέας Μάκρης και ενδιαφερόμαστε για τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας. Πάντως πρέπει να επισημάνουμε ότι ο πρώην Δήμαρχος, κ. Ιορδάνης Λουίζος, εμφανιζόμενος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, δεν έπεισε για όσα του καταλογίζονται.    

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ