ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο αγώνας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι διαρκής και επίμονος, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας στην ενημέρωση για τα νέα ευρήματα στον Βύρωνα. Σημείωσε ότι οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό υπό άκρα μυστικότητα.
Για τον συλληφθέντα, τόνισε ότι είχε στην κατοχή του σχέδια για τις δραστηριότητες του Ευ. Μαρινάκη και Θ. Φέσσα, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πρόεδρος της οποίας είναι ο Θ. Βενιάμης, αναφορές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και αποκόμματα εφημερίδων από συγκεκριμένα γεγονότα. «Σε μια δύσκολη συγκυρία κάποιοι ετοίμαζαν χτυπήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης συμπλήρωσε ότι στη γιάφκα του Βύρωνα βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη. Ο ίδιος εκτίμησε ότι βάσει των σημειώσεων και των στοιχείων που βρέθηκαν πάνω στον συλληφθέντα, ετοιμαζόταν χτύπημα γύρω στις αρχές Οκτωβρίου.
Για τον συλληφθέντα είπε ότι δεν συνεργάζεται με τις Αρχές και ότι αν δοθεί η σχετική εισαγγελική εντολή, θα ανακοινωθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ