ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Λωρίδα της Γάζας: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τη συμφωνία της Χαμάς για κατάπαυση πυρός - Άρματα μάχης από το Ισραήλ εισέβαλαν στη Ράφα - Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα - Το Ισραήλ ανατινάζει τη Ράφα - Αβέβαιο το μέλλον της εκεχειρίας. ***** Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. ***** Βραβείο Pulitzer στους New York Times και το Reuters για την κάλυψη του πολέμου στη Γάζα. ***** Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στο Βόρειο Ιράκ - Νεκρά 16 μέλη του PKK.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΩ - ΚΑΤΩ Η Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (VIDEO)

Τη δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ, Άδωνι Γεωργιάδη ότι, αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα χρήματά του από την Ελλάδα, σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1Ο κ. Βορίδης εξέφρασε την άποψη ότι η δήλωση του κ. Γεωργιάδη ήταν μία εκτίμηση, μία πρόβλεψη, τονίζοντας, ωστόσο ότι αυτή η πρόβλεψη στηρίζεται σε μία πολιτική αξιολόγηση που κάνει του τρόπου με τον οποίο τοποθετείται και λειτουργεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ερωτηθείς για τον τρόπο που μίλησε ο κ. Γεωργιάδης, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι ότι αυτός μπορεί να μην μίλαγε με τον τρόπο και με το ύφος που μίλησε ο κ. Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. είναι πολύ πιο αυθόρμητος και πιο άμεσος.



Επίσης, με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς, στο «πλευρό» του Άδωνι Γεωργιάδη τάχθηκε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ διαφορετική εκτίμηση εξέφρασε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, o γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε ότι, αν και συμφωνεί πως θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΙ: «Φυσικά, έχει δίκιο» ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εξηγούμε πως μια πολιτική αστάθεια ή μια επιλογή εναλλακτικού δρόμου που δεν θα ευοδώσει, θα έχει αρνητικές συνέπειες για την οικονομία».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ