ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ''ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ'' ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ

Ως γνωστόν, ο Πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς, θα συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ την ερχόμενη Τρίτη. Οι πληροφορίες λένε ότι η καγκελάριος, θα ακούσει μεν προσεκτικά τον συνομιλητή της, «αλλά για παραχωρήσεις, δεν θέλει να ακούσει ούτε κουβέντα», διαμηνύοντας εκ των προτέρων ότι «είναι σχεδόν πλέον αδύνατον να μειωθούν κι άλλο οι τόκοι ή να επιμηκυνθεί τη διάρκεια εξόφλησης»! 
Πάντως ο Σαμαράς, που η προτεραιότητά του είναι η κατάργηση της τρόικας, μπορεί και να επικαλεστεί τον κίνδυνο του σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από νέες εκλογές, σε περίπτωση που η τρόικα παραμείνει στην Ελλάδα. Όμως το Βερολίνο τονίζει ότι δεν μπορεί να απομακρυνθεί η τρόικα προτού ολοκληρωθεί η αποστολή της. Όσο για το ΔΝΤ, η κυβέρνηση της Γερμανίας θεωρεί ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την τεχνογνωσία που αυτό παρέχει....
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ