ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Πήρε μέρος στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα ο Στέφανος Κασσελάκης. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια δήλωση-βόμβα που προκαλεί αίσθηση προχώρησε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, λέγοντας σε συνέντευξή της στους Financial Times, ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της όταν μίλησε για τη φοροδιαφυγή στην ΕλλάδαΌταν ρωτήθηκε για παλαιότερη κριτική της σχετικά με τη φοροδιαφυγή των πλούσιων Ελλήνων η κ. Λαγκάρντ απάντησε: «Καλύτερα να μην πω πολλά, ξέρετε, γιατί όταν μίλησα για την Ελλάδα και για το θέμα των φόρων, δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου και έπρεπε να αυξηθεί η ασφάλειά μου» είπε. Και συνέχισε: «Πληρώνει ο κλάδος της ναυτιλίας πραγματικά φόρους; Οι άλλοι; Δεν νομίζω ότι είναι έτσι».
Επιμένοντας ο δημοσιογράφος τη ρωτά: «Αλλά δεν είναι μέρος του προβλήματος ότι τόσοι πολλοί Έλληνες, ή άλλες πλούσιες ελίτ, έχουν μετακινηθεί σε μέρη όπως το Λονδίνο, προς αναζήτηση θέσεων εργασίας ή χαμηλότερων φόρων;».
Η επικεφαλής του ΔΝΤ απάντησε ότι αναγνωρίζει πως αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα.
«Ακούω από την πρεσβεία μας ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ηλικία των 30, ας πούμε, που αφήνουν και τη Γαλλία» λέει. «Όταν ταλαντούχοι άνθρωποι νιώθουν ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα τους επειδή δεν αισθάνονται ότι μπορούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις ή να βρουν ευκαιρίες, αυτό είναι πολύ λυπηρό».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ