ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% για Ελλάδα, πληθωρισμός στο 2,8%. ***** ΣΥΡΙΖΑ: «Καλύτερη Ζωή Τώρα» σε τρία κεντρικά spots. ***** Επίθεση Χάρη Δούκα στον πρόεδρο του ΤΕΕ για το ύψος των κτιρίων: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις». ***** Μπορέλ/Κομισιόν: Αρνητική επιρροή στην πορεία της Γεωργίας προς την Ε.Ε. το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων». ***** Νέα ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο - Ενισχύσεις στέλνει η Ουκρανία. ***** ΗΠΑ: Ντέρμπι μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Στην οριστικοποίηση του πλαισίου των εξαγγελιών στις οποίες θα προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη προχωρά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει με διευρυμένη σύνθεση το απόγευμα της Πέμπτης. 
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι εξαγγελίες Τσίπρα θα είναι μετριοπαθείς και κοστολογημένες.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιλάβει στις εξαγγελίες του το γνωστό πλαίσιο για αποκατάσταση μισθών και κάποιων συντάξεων, αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, πάταξη της φοροδιαφυγής, κλπ., καθώς και θα εμμείνει στην φρασεολογία περί κατάργησης του μνημονίου, κουρέματος του χρέους και αναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης.
Επιπλέον, η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται πάντως να είναι θεαματική, αντιθέτως θα κινηθεί εντός στενών ορίων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στην πόλη από το Σάββατο το πρωί, οπότε και αναμένεται να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη επίσκεψη στους χώρους της έκθεσης, εν συνεχεία, το απόγευμα του Σαββάτου, θα εκφωνήσει την ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς. Το μεσημέρι της Κυριακής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ