ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συναγερμός για τον παρβοϊό μετά τον θάνατο 3χρονης: Συρροή κρουσμάτων στο ίδιο νηπιαγωγείο. ***** Νέα Ερυθραία: Τροχαίο με νεκρό έναν 22χρονο μοτοσυκλετιστή. ***** Στη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας - Στην Κρήτη ο Χαρίτσης. ***** «Ψηφιακό σχολείο» για τους μαθητές ακριτικών περιοχών - Ξεκινά πιλοτικά με δύο μαθήματα. ***** ΟΟΣΑ: Σταθερή η ανεργία - Μειώθηκε αλλά παραμένει 3η υψηλότερη στην Ελλάδα. ***** Ράφα: 13 ΥΠΕΞ καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ

Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν θα γινόταν σήμερα, Πέμπτη. Το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό στην Ουαλία, προσγειώθηκε στο Κάρντιφ λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και ο κ. Σαμαράς κατευθύνθηκε στο Σέλτικ Μάνορ, στο Νιούπορτ, μια περιοχή έξω από το Κάρντιφ, όπου διεξάγονται οι εργασίες, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εντός της ημέρας ο κ. Σαμαράς θα έχει συναντήσεις με τους ομολόγους του της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και του Καναδά, ενώ θα συμμετάσχει στις δύο συνεδριάσεις για το Αφγανιστάν και την κρίση στην Ουκρανία. Το βράδυ θα παραβρεθεί στο δείπνο των ηγετών, ενώ στο περιθώριο των εργασιών ενδέχεται να έχει και άλλες συναντήσεις. 

Στην Ουαλία βρισκόταν ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η συνάντηση με τον κ. Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο των δηλώσεων του Τούρκου Προέδρου από τα κατεχόμενα και στο τραπέζι θα βρεθεί το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά. 

Ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε την Πέμπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ είχε μακρά συνομιλία και με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε η κοινή γραμμή πλεύσης. Η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει τις αιτιάσεις για ευθύνες στην καθυστέρηση των συνομιλιών για το Κυπριακό και παραμένει στη θέση της ότι επιδιώκει λύση στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και με σεβασμό του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ