ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ» ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εντολή για έκτακτους ελέγχους κατά της αδήλωτης εργασίας έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, μετά από τη διαπίστωση αδικαιολόγητων αρνητικών ροών στο ισοζύγιο απασχόλησης σε τουριστικές περιοχές.
Ειδικότερα, καθώς η αποτύπωση του ισοζυγίου προσλήψεων - απολύσεων για τη χθεσινή ημέρα ήταν αρνητική στο σύνολο της χώρας, κατά 915 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων οι 506 σε επιχειρήσεις εστίασης, εξετάστηκε η γεωγραφική και κλαδική κατανομή των απολύσεων και εντοπίστηκαν περιοχές όπου αυξημένες απολύσεις δεν δικαιολογούνται από την αυξημένη τουριστική κίνηση.
Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η στοχευμένη διενέργεια έκτακτων ελέγχων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχων Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) σε επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας, της Ανατολικής Αττικής, του Πειραιά, της Κω, της Αχαΐας και του Λασιθίου.
«Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε τέτοια καταχρηστική πρακτική από ασυνείδητους εργοδότες με τον πλέον αυστηρό και αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, τονίζοντας ότι καμία παραβατική συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή πλέον στην αγορά εργασίας.
ΑΜΠΕ
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ