ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΡΕΝΤΣΙ

Με οικοδεσπότη τον Ιταλό πρωθυπουργό, ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος της Φλωρεντίας, οι Αντώνης Σαμαράς και Ματέο Ρέντσι γευμάτισαν με τις συζύγους τους στο κέντρο της ιστορικής πόλης. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το κλίμα ήταν θερμό και οι δύο πρωθυπουργοί έβγαλαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δύο προεδρίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς τη σκυτάλη μετά την Ελλάδα πήρε η Ιταλία.
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Ιταλό ομόλογό του για όλα τα θέματα της ελληνικής προεδρίας και ο Ματέο Ρέντσι για τα θέματα που θα χειριστεί η ιταλική. Συγκεκριμένα συζήτησαν για ευρωπαϊκά θέματα, για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, για τον αγωγό TAP, για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών, για την ανάγκη και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα και στην Ιταλία και για τον τουρισμό.
Ο κ. Ρέντσι σημείωσε, επίσης, ότι για πρώτη φορά από το 1958 ένα Ιταλικό κόμμα παίρνει πάνω από 40% και ανέλυσε στον κ. Σαμαρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ξεκινήσει στην Ιταλία, με έμφαση στις συνταγματικές αλλαγές και στην οικονομία.
Ο πρωθυπουργός προσκάλεσε τον Ιταλό ομόλογό του να επισκεφθεί την Ελλάδα, κάτι που θα ρυθμιστεί δια της διπλωματικής οδού.
Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου Excelsior, σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της Φλωρεντίας.
ΑΜΠΕ
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ