ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ενημερώνουμε τους κ.κ. αναγνώστες μας ότι από νωρίς σήμερα το πρωί, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συνδεσιμότητας με το internet. (Χαμηλές ταχύτητες έως μηδενικές). Η ενημέρωση γίνεται σε στιγμές που μας επιτρέπει η ταχύτητα της σύνδεσής μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Σε εξέλιξη βρίσκονται, παρά την απαγόρευση από την αστυνομία, οι πρώτες συγκεντρώσεις κομμάτων και φορέων που αντιτίθενται στην επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ στην Αθήνα. Το πρώτο συλλαλητήριο «υποδοχής» της καγκελαρίου ξεκίνησε στις 17:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΔΕΔΥ, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες να δώσουν μαχητικό «παρών» στο συλλαλητήριο, επισημαίνοντας πως η κ. Μέρκελ «έρχεται ως τοποτηρητής για τον έλεγχο μιας πολιτικής που καταστρέφει ανθρώπους, συλλογικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, τις θέσεις εργασίας, τη μεσαία τάξη».

Και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά και κατηγορεί την κυβέρνηση πως διαπρέπει μόνο στον αυταρχισμό, «προσφέροντας άλλο ένα ακραίο δείγμα του, με τον αυριανό αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας και τη δημιουργία "κόκκινων ζωνών", στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό»
Συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων έχουν προγραμματιστεί και στα Προπύλαια.



''The New Daily Mail''
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ