ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συναγερμός για τον παρβοϊό μετά τον θάνατο 3χρονης: Συρροή κρουσμάτων στο ίδιο νηπιαγωγείο. ***** Νέα Ερυθραία: Τροχαίο με νεκρό έναν 22χρονο μοτοσυκλετιστή. ***** Στη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας - Στην Κρήτη ο Χαρίτσης. ***** «Ψηφιακό σχολείο» για τους μαθητές ακριτικών περιοχών - Ξεκινά πιλοτικά με δύο μαθήματα. ***** ΟΟΣΑ: Σταθερή η ανεργία - Μειώθηκε αλλά παραμένει 3η υψηλότερη στην Ελλάδα. ***** Ράφα: 13 ΥΠΕΞ καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ

Ανακοίνωση με αφορμή την 21η Απριλίου εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοκρατία δεν χαρίστηκε στους Έλληνες αλλά την κατέκτησαν. Όπως αναφέρει το μήνυμα του κ. Παπούλια «Η κατάλυση της Δημοκρατίας πριν από 47 χρόνια ήταν ένα τραυματικό εθνικό βίωμα που δεν ξεχνιέται και δεν εξωραΐζεται στην πορεία του χρόνου. Όχι μόνο επειδή η μαύρη επταετία κατέληξε στην τραγωδία της Κύπρου, αλλά επίσης επειδή η πατρίδα μας έχασε πολύτιμο χρόνο πηγαίνοντας πίσω, αντί για μπροστά».
Αναφερόμενος στους αγώνες των Ελλήνων κατά της δικτατορίας, υπογράμμισε ότι «προκαλεί πάντα δέος ο αγώνας όσων αντιστάθηκαν στη χούντα χάνοντας άλλοι τη ζωή τους, άλλοι την ελευθερία και την υγεία τους, όλοι τους τη βολική ησυχία που προσφέρει η απάθεια και η σιωπή».
Καταλήγοντας ο κ. Παπούλιας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «σε μέρες όπως η σημερινή, θυμόμαστε ότι η Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε και δεν υπάρχει χωρίς δουλειά πολλή».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ