ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ

«"Όχι" στη δημιουργία κλίματος ψυχρού πολέμου»
Ευ. Βενιζέλος: Ισχυρή η απάντηση της Ε.Ε. στη Ρωσία
Κατηγορηματικά αντίθετος σε ό,τι θα οδηγούσε σε διχασμό μέσα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, επισημαίνοντας πως πως αποσχιστικές κινήσεις δεν βοηθούν.

Σε δηλώσεις του από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά από συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του Ράντου Βασίλε, ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε «αφορμές κλίματος ψυχρού πολέμου μέσα από τέτοιες εξελίξεις». «Επιδιώκουμε την αποκλιμάκωση της έντασης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, τις προβλεπόμενες από το διεθνές δίκαιο», πρόσθεσε. 

Από τη πλευρά του ο Ρουμάνος πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό που συμβαίνει είναι αντιμέτωπο με το διεθνές δίκαιο και δήλωσε ότι σαφώς υποστηρίζει τη θέση της Ε.Ε. για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και «όχι να φτάσουμε σε ψυχρό πόλεμο». Προειδοποίησε, επίσης, πως αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα, ανάλογα ζητήματα θα προκύψουν και σε άλλες χώρες.


Ευ. Βενιζέλος: Ισχυρή η απάντηση της Ε.Ε. στη Ρωσία

«Πολύ σαφή και ισχυρή απάντηση» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος τις κυρώσεις έναντι Ρώσων αξιωματούχων που αποφάσισε το Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε..

«Η βάση μας είναι πάντα ο σεβασμός της διεθνούς έννομης τάξης, αλλά βεβαίως και η ανάγκη για σταθερότητα και ειρήνη», είπε ο κ. Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες σε δηλώσεις του λίγο πριν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων.

Όπως είπε, «Είναι ιστορική η αποστολή μας να προστατεύσουμε τη σταθερότητα και τη συνύπαρξη στην ευρωπαϊκή μας ήπειρο. Είναι πολύ σαφές ότι η τελευταία απόφαση του Συμβουλίου για την εφαρμογή ορισμένων κυρώσεων αποτελεί ένα πολύ καθαρό μήνυμα της αποφασιστικότητάς μας».

Πάντως, ο υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να σημειώσει ότι η Ε.Ε. κρατά «πάντα ανοικτά τα διάφορα κανάλια του πολιτικού και διπλωματικού διαλόγου, γιατί χρειαζόμαστε αυτό το διάλογο, προκειμένου να επιτευχθεί μια τελική, αποδεκτή λύση».


ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ