ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ

Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται όπως κάποιοι θέλουν να πείσουν τους ψηφοφόρους του κόμματος και τα μέλη του, τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στις διαφωνίες για το εγχείρημα της «Ελιάς». Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε να σχολιάσει συγκεκριμένα την τοποθέτηση του πρώην προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, και την αντιπαράθεσή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υπογραμμίζοντας ωστόσο με νόημα: «Ας δώσουμε τη μάχη των εκλογών και όχι τη μάχη για την επόμενη ημέρα των εκλογών».


Απάντηση Γ. Παπανδρέου στα περί υπονόμευσης της πολιτικής σταθερότητας

Μέσω του συνεργάτη του κ. Γιώργου  Ελενόπουλου, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου απάντησε χθες στις αντιδράσεις που προκάλεσε η άρνησή του να συμμετέχει στη Συνδιάσκεψη για την «Ελιά» και στις τοποθετήσεις ότι οι κινήσεις του θέτουν σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ελενόπουλος ανέφερε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου, έπραξε ό,τι ήταν δυνατόν για να διασφαλίσει την σταθερή πορεία της χώρας, όταν όλοι οι άλλοι -με πρώτους εκείνους που είχαν την ευθύνη γιατί την οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής-, ήταν είτε απόντες, είτε απέναντι και πάντως τότε, μόνον για την σταθερότητα της χώρας δεν ενδιαφέρονταν».

Υπογράμμισε ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Παπανδρέου, θα μπορούσε, είτε πριν από την υπογραφή του προγράμματος προσαρμογής, είτε το καλοκαίρι του 2011, ακόμη και το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, χωρίς να υπολογίσει την ζημιά που θα έκανε στην πορεία της χώρας. «Δεν το έπραξε. Δεν εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο μιας χρεοκοπίας», τόνισε.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η  σταθερότητα σήμερα διασφαλίζεται από την αποφασιστικότητά να γίνονται κατανοητές οι πραγματικές αιτίες της κρίσης, αλλά και στη συλλογική  βούληση προκειμένου να δοθούν οι πρέπουσες απαντήσεις σε αυτά τα διακυβεύματα ώστε να μην γυρίσουμε πίσω. «Όχι με δήθεν διλήμματα, που μόνον τον Γιώργο Παπανδρέου δεν αφορούν».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ