ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ (VIDEO)

Παρά τις παραινέσεις για απόσυρση της υποψηφιότητάς του και τα δημοσκοπικά αποτελέσματα ο Νικήτας Κακλαμάνης δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε αναφέρει, δείχνοντας τον κ. Κακλαμάνη, ότι ο ίδιος αν δημοσκοπικά έβλεπε πως δεν τραβάει δεν θα τραυμάτιζε μια άλλη προσπάθεια.

Μιλώντας σήμερα στο Mega o κ. Κακλαμάνης ερωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι η δική του πρόταση θα ήταν «για το δήμο της Αθήνας να ματαιωθούν οι εκλογές και ο δήμαρχος να εκλεγεί με δημοσκόπηση». «Ξέρω ότι η υποψηφιότητά μου έχει ταράξει τα νερά», σχολίασε.

Ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε ότι «τέσσερις είναι αυτοί που θα δώσουν τη μάχη για το δεύτερο γύρο», χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ επανέλαβε ότι αν έχει περάσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα τον ψηφίσει. Υποστήριξε ακόμη ότι ένας δήμαρχος χρειάζεται εμπειρία, γνώση και αξιοποίηση των λαθών που μπορεί να έχει κάνει. Δεσμεύθηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.







''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ