ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Λωρίδα της Γάζας: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τη συμφωνία της Χαμάς για κατάπαυση πυρός - Άρματα μάχης από το Ισραήλ εισέβαλαν στη Ράφα - Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα - Το Ισραήλ ανατινάζει τη Ράφα - Αβέβαιο το μέλλον της εκεχειρίας. ***** Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. ***** Βραβείο Pulitzer στους New York Times και το Reuters για την κάλυψη του πολέμου στη Γάζα. ***** Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στο Βόρειο Ιράκ - Νεκρά 16 μέλη του PKK.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Διαπιστώνεται έλλειψη διαφάνειας στις διαπραγματεύσεις των μνημονίων, αλλά και υπερβολικά αισιόδοξες παραδοχές σε ό,τι αφορά την οικονομική
Κριτική εφ’ όλης της ύλης ασκεί το προσχέδιο μιας πρώτης έκθεσης των δύο εισηγητών της Ευρωβουλής για το ρόλο της τρόικας, που θα παρουσιαστεί αύριο στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής.
Συνέχεια στο Άρθρο/Read more>> 



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ