ΕΛΣΤΑΤ: Τα φτωχά νοικοκυριά ξοδεύουν πάνω από το μισό του εισοδήματός τους μόνο για διατροφή και στέγαση - Αντίστοιχα, οι πλουσιότεροι σπαταλούν μόλις το 24,8% του προϋπολογισμού τους. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Δείγμα της πραγματικότητας που εδραιώνει η Ν.Δ., η συγκάλυψη της υπόθεσης του νεκρού μετανάστη στο ΑΤ. ***** Ο Κασσελάκης πάει στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά τον θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ - Θα ζητήσει ενημέρωση για τον θάνατο του 38χρονου μετανάστη. ***** ΠΑΣΟΚ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη. ***** Μήνυμα Δούκα με βίντεο: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. ***** Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει 15 Οκτωβρίου η διάθεση - Πρόταση «βόμβα» για «επίδομα στην αντλία». ***** Λαύριο: Άγρια συμπλοκή μαθητών - Τραυματίες και προσαγωγές. ***** Πάτρα: Συλλήψεις μαθητριών για σωματικές βλάβες και εξύβριση. ***** Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Έφοδος παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι του. ***** Παραδόθηκε στις Αρχές μετά τον σάλο ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Τον «έκαψαν» τα ακριβά δώρα από τους Τούρκους.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Διακοπή λειτουργίας των Συστημάτων της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. από σήμερα μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Σ
το πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση των Υποδομών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε.», πρόκειται να γίνει μετάπτωση της Βάσης Δεδομένων ΑΜΚΑ σε νέα υποδομή, κατά το διάστημα από την Παρασκευή 27.09.2024 και ώρα 22:00 έως και την Κυριακή 29.09.2024 και ώρα 00:00.
Κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο, τα Συστήματα που υποστηρίζει η συγκεκριμένη βάση και διαλειτουργούν με τον ΑΜΚΑ δεν θα είναι λειτουργικά.
Επισημαίνεται ωστόσο, ότι σταδιακά από το πρωί του Σαββάτου 28.09.24 και ώρα 11.00 π.μ. θα επανέρχεται η λειτουργία των Συστημάτων της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. και κατ’ επέκταση των Συστημάτων που διαλειτουργούν με τα Συστήματα αυτά.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ