ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Παπαθανάσης: Δεν σκεφτόμαστε τώρα να απαγορεύσουμε τα πανηγύρια

Για τα πανηγύρια και τα φαινόμενα συνωστισμού μίλησε μεταξύ άλλων στον realfm 97,8 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε την απαγόρευση. Παρακολουθούμε στενά και θα ελέγχουμε πολύ τις εκδηλώσεις αυτές, αν όμως, τα φαινόμενα αυτά συνεχίζονται τόσο έντονα και εκτρέπονται προφανώς θα λάβουμε μέτρα».
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «αν ο κόσμος λειτουργήσει με το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, τότε μπορούν να γίνονται τα πανηγύρια. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι δεν πρέπει να συνωστίζονται τόσοι πολλοί για να χορεύουν αλλά ίσως να το κάνουν ανά παρέες». 
Ο κ. Παπαθανάσης διευκρίνισε επίσης, ότι «η κατάργηση του ορίου συγκεκριμένου αριθμού ατόμων στα τραπέζια δεν αφορά στα πανηγύρια και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις».
Σχετικά με την άρση των μέτρων για τη μη χρήση μάσκας από τους πελάτες εντός των καταστημάτων στα εμπορικά κέντρα και την κατάργηση του ορίου των έξι ατόμων στα τραπέζια ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι: «Δεν είναι ακριβώς χαλάρωση. Ανοίγει λίγο ο κανόνας σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να πάει στην εστίαση. Ισχύει μόνο για την εστίαση. Δεν ισχύει για τα πανηγύρια και σε τέτοιες εκδηλώσεις. Καταργήθηκε και η μάσκα για τους πελάτες εντός των καταστημάτων στα εμπορικά κέντρα. Καθώς ανοίγαμε την αγορά παρακολουθούσαμε την πορεία διασποράς του κορονοϊού, προφανώς δεν είχαμε συμπεριφορές περίεργες εκεί και έτσι ανοίξαμε λίγο τον κανόνα. Δεν βλέπω αλλαγές άλλες μέσα στο καλοκαίρι, πάμε καλά και από όταν άνοιξε η αγορά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τα κρούσματα λόγω του ανοίγματος».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ