Κούλουμα στον Λόφο Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Λαγάνα, σαρακοστιανά και μουσικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στους Δήμους της Αττικής - Γλέντι με δωρεάν λαγάνες και φασολάδα στη Θεσσαλονίκη. ***** Όαση Σίβα - ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού; ***** Τέμπη: Σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. ***** Τζόρτζια Μελόνι - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δύο γυναίκες στο «τιμόνι» της Ευρώπης που στρίβει όλο και πιο δεξιά - Η Τζόρτζια Μελόνι σε ειδικό ρόλο να στρίψει το ΕΛΚ πιο δεξιά.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς και με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ και τους ευχαρίστησε θερμώς, εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και όλων των προ-ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων, για την ειλικρινή συμπαράστασή τους στην Χώρα μας καθ’ όλη την διάρκεια της τόσο επώδυνης μνημονιακής περιόδου καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους, ιδίως το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015, προς την κατεύθυνση της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.
Κατά πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε επίσης, για τον ίδιο λόγο, τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ